The Skin Papers

Nieuws

Verhalen

Galerie

Mindshakes

Contact

Perilous Ventures

twitter

In oktober 2015 is www.mindshakes.com de lucht in gegaan. Een journalistiek platform dat niet langer gelooft in "objectieve" of "neutrale" nieuwsgaring. Hen gaat het om verhalen die er toe doen in een snel veranderende - globale en online - wereld. Op zoek naar nieuwe referentie-kaders,die niet in steen gebijteld zijn, maar flexibel, verwijzend, deelnemend. Een visie die The Skin Papers van harte omhelst.

Mindshakes wil: "verhalen vertellen die je raken, die je iets vertellen wat je nog niet wist. Wij richten onze blik op de sluipende of juist snelle veranderingen, op de plek waar het schuurt en verwarring veroorzaakt. Mindshakes vertelt verhalen die je meenemen naar nieuwe plekken en je dwingen om oude inzichten los te laten. Het zijn verhalen die je in gesprekken met vrienden naar voren brengt, waar je jezelf steeds aan hoort refereren omdat je, door dat verhaal, de wereld weer op net een andere manier bent gaan zien. Het zijn verhalen die je deelt."

The Skin Papers is dan ook erg blij met een nieuwe samenwerking met deze Mindshakers! Met regelmaalt zullen we onze "fine fleur", onze nieuwe bevindingen, onze mooiste verhalen en beelden dan ook op www.mindshakes.com publiceren.